Κυριακή 20 Μαΐου 2012

Αφήστε τον Τσίπρα και πιάστε eurovision





Kαι ενώ τα πολιτικά δρώμενα δεν μας αφήνουν να ησυχάσουμε, έρχομαι εγώ να σας ταράξω με την παρουσίαση κάποιων κομματιών της eurovision και τον σχολιασμό μέσα απ’τα δικά μου μάτια. Θα στάξω λίγο χολή, αλλά νομίζω το πανηγυράκι  και οι συγκεκριμένες συμμετοχές το αξίζουν….



 Νούμερο 1: Αλβανία με το “Suus
Κι εγώ “σους” θέλω να σου πω όταν σε ακούω κοπέλα μου. Οκ έχεις πολύ ωραία φωνή, αλλά μη τσιρίζεις για να το δείξεις. Η Αdele της Αλβανίας τώρα και στη Γιουροβίζιον. Χωρίς τα κιλά και τα grammys βέβαια αλλά οκ. Α συμβουλή! Λούσου κάποια στιγμή, καλό κάνει.
       
         Νούμερο 2: Αυστρία με το “Woki mit deim Popo
Eχουν πιάσει το νόημα της Γιουροβίζιον. Εύπεπτο τραγουδάκι, μπάρα στριπτίζ, κώλοι παντού… Θα πατώσει γιατί είμαστε πουριτανοί, αλλά εγώ αυτόν τον αριστερό φωσφοριζέ κώλο θα τον στηρίξω!

          Νούμερο 3: Βουλγαρία με το “Love Unlimited
Μετά το πασίγνωστο παλιό τραγούδι «Σ αγαπώ Ελληνικά, I love you εγγλέζικα…» έρχεται η Βουλγάρα να μας πει το σ αγαπώ σε πολλές γλώσσες. Καθάριζε το σπίτι σε μια πλούσια οικογένεια, την απέλυσαν και το γύρισε στο τραγούδι. Αν πριν τον διαγωνισμό επισκεφτεί τον Φουστάνο κάτι μπορεί να γίνει, αλλιώς άπατο θα πάει επίσης!



Νούμερο 4: Κύπρος με το “La la la love
Η Ηβη μας μεγάλωσε και πάει Γιουροβίζιον. Ωραία κοπέλα, φάνηκε και πιο γυναίκα τελευταία, αλλά το τραγούδι;;; Δηλαδή τι έμπνευση είχε ο στιχουργός για να γράψει αυτό το «άσμα ασμάτων»; Μου θυμίζει το «να λόλα ένα μήλο». Σας δίνω αποκλειστική πληροφορία, σίγουρα τον στιχουργό τον βοήθησε η 5χρονη κόρη του.

          Νούμερο 5:Γεωργία με το “I m a joker
Xμμ I m a joker, ναι το βλέπουμε κάτι άλλο; Εδώ βλέπουμε έναν «άντρακλα» να μας τραγουδάει με επιρροές από  Φλωρινιώτη και τσίρκο Medrano. Μα τι κίνηση, τι χάρη …που δεν έχει!! 

          Νούμερο 6: Ιρλανδία με το “Waterline
Ποια είναι αυτά τα πόκεμον;;; Α ναι έχουν ξαναπάει Γιουροβίζιον. Πραγματικά νομίζω εδώ δεν χρειάζεται να κράξω εγώ, η εικόνα μιλάει από μόνη της. Μαλλάκι τέρμα πάνω για να δίνει μπόι, χοροπηδάω πάνω κάτω σα να υπάρχει τραμπολίνο από κάτω και τα ρουχάκια κατευθείαν απ το Καρναβάλι της Πάτρας, ειδική παραγγελία.

          Νούμερο 7: Νορβηγία με το “Stay
Πώς να stay μανίτσα μου; Ο Σαρμπέλ της Νορβηγίας μας λέει να μείνουμε, αλλά δε θα του κάνουμε το χατίρι. Ωραία μουσική, αλλά αν δεν χόρευε σαν την Σακίρα και ήταν λίγο πιο «άντρας» κάτι θα κάναμε.

          Νούμερο 8: Ρωσία με το  “Party for everybody”
Γιαγιάααααα;;;; Τι κάνεις πάνω στη σκηνή της Γιουροβίζιον; Εσύ μου χες πει θα πας με τα ΚΑΠΗ στην Αγία Πετρούπολη για να δείτε την εκκλησία,τι είναι αυτά;;; Από αυτό το τραγούδι μπορείτε να δείτε τι γίνεται με τα απωθημένα που μένουν. Θέλανε οι γιαγιάδες να γίνουν τραγουδίστριες. Τα χρόνια που ήταν μικρές υπήρχαν πόλεμοι, λιμοί, φτώχεια, δεν τα κατάφεραν. Και να τα αποτελέσματα. Στη σκηνή από πίσω σίγουρα θα χουν άτομα με φιάλες οξυγόνου!


          Νούμερο 9: Ουκρανία με το  “Be my guest
Δε θα στο κρύψω, φοβήθηκα. Το τραγούδι έχει πολύ ωραία μελωδία και είναι αρκετά πιασάρικο, αλλά σκιάχτηκα. Θες να πεις με το χρυσόμαλλο δέρας που φορούσε η τραγουδίστρια ,το χαμόγελο αλα Τζόκερ, το στόμα που άνοιγε και ήταν έτοιμο να καταπιεί το μικρόφωνο, τους ιππότες και τις σάλπιγγες;;; Δεν ξέρω τι με τρόμαξε πιο πολύ.

Νούμερο 10: Ισραήλ με το “Time
Και εκεί που νόμιζα ότι τα χω ακούσει όλα, σκάει μύτη αυτό.. Νομίζω πως και να μη το σχολιάσω θα τα πείτε μόνοι σας.
Μου θυμίζει 80’s,αλλά τα κακά 80’s ρε φίλε! Το τραγουδάκι πιο χάλια πεθαίνεις, βιντεοκλιπ τσίρκο τελείως, το λιοντάρι να περάσει από πύρινο στεφάνι λείπει μόνο (μήπως το είχε και δεν το πρόσεξα στο κλιπ;) Πόση χάρη ο τραγουδιστής όταν κουνάει το φιλήδονο κορμί του…

Νούμερο 11:Ελλάδα με το “Aphrodisiac
Τελευταία αλλά όχι καταιδρωμένη η Ελευθερία Ελευθερίου. Το τραγούδι μας είναι λίγο μάπα εδώ που τα λέμε,μεταξύ μας πάντα, αλλά είναι κορίτσαρος όπως και να το κάνουμε! Ελευθερία άκουσέ με και θα σκίσεις. Ανέβα στη σκηνή με πιο κοντή φούστα, άσε τα φωνητικά να τραγουδάνε και εσύ πάρε σέξυ πόζες. Προσοχή!! Πρέπει οπωσδήποτε να δείξεις βρακί αν θέλεις να μπεις δεκάδα και λίγο κώλο μη ξεχάσεις!!
Επίσης, αυτό με το συρτάκι και τους χορούς μας σε κάθε γιουροβίζιον το χουμε τερματίσει. Ας στείλουμε του χρόνου τον Ζορμπά και απλά κάποιοι να χορεύουν.


Αυτά από μένα εύχομαι καλή επιτυχία στα παραπάνω κομμάτια, αν και δύσκολο το κόβω και μη μου κακιώσετε που σας έκραξα λίγο, αγάπη μόνο ρε!!!

                              
                                               Χρήστος Flash





1 σχόλιο: